Published On: octubre 21st, 2016Categories: Noticies corporatives0 CommentsTags: ,

Centre Gestor Lleida va repetir participació a la segona Fira UdL treball organitzada per la UdL.

Seguint amb la implicació que té Centre Gestor Lleida S.A. amb el territori, va participar en la segona Fira UdL Treball. Destaquem la bona acollida que va tenir, així com l’interès dels estudiants que es van atançar al nostre punt d’informació.

La Fira UdLTreball és una fira-exposició organitzada per la Universitat de Lleida i que es realitza al Campus de Cap Pont. La finalitat d’aquest esdeveniment es ajudar a la inserció dins del mercat laboral dels nous titulats i pretitulats.

Els expositors estan formats  per les 50 principals empreses del territori de diferents sectors productius  (assessorament empresarial, agroalimentari, serveis, sanitat, construcció/obra pública, oci/viatges, serveis informàtics, transports, ensenyament…)

Centre Gestor com a empresa sensibilitzada en el suport als joves universitaris, hi ha participat des de la primera edició, amb una valoració molt positiva, més de 60 entrevistes de treball i recollint 84 referències de persones que busquen feina en el sector de serveis laborals, comptables, jurídics o d’assegurances.

Felicitem a la UdL per l’organització d’aquest event.

Leave A Comment