Published On: diciembre 6th, 2019Categories: Uncategorized0 Comments

L’informem que pot consultar el calendari de dies inhàbils per al 2020 de les diferents comunitats autònomes. Es poden posar en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

¡Atenció! Son dies inhàbils:

· En tot el territori nacional: els dissabtes, els diumenges i els dies declarats com a festes d’àmbit nacional no substituïbles, o sobre les quals la totalitat de les comunitats autònomes no ha exercit la facultat de substitució.

· En l’àmbit territorial de les comunitats autònomes: aquells dies determinats per cada comunitat autònoma com a festius.

· En els àmbits territorials de les entitats que integren l’Administració Local: els dies que estableixin les respectives comunitats autònomes en els seus corresponents calendaris de dies inhàbils.

2020 – Calendari de dies inhàbils

Gener: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 1: inhàbil en tot el territori nacional.

Dia 6: inhàbil en tot el territori nacional.

Febrer: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 28: inhàbil en la Comunitat Autònoma d’Andalusia.

Març: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 13: inhàbil a la Ciutat de Melilla.

Dia 19: inhàbil en les comunitats autònomes de Castella-la Manxa, de Galícia, de la Regió de Múrcia, del País Basc, així com en la Comunitat Valenciana i en la Comunitat Foral de Navarra.

Abril: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 9: inhàbil en les comunitats autònomes d’Andalusia, d’Aragó, del Principat d’Astúries, de les Illes Balears, de Canàries, de Cantàbria, de Castella-la Manxa, d’Extremadura, de Galícia, de la Regió de Múrcia, del País Basc, de La Rioja, així com en la Comunitat de Castella i Lleó, en la Comunitat de Madrid, en la Comunitat Foral de Navarra, a la Ciutat de Ceuta i a la Ciutat de Melilla.

Dia 10: inhàbil en tot el territori nacional.

Dia 13: inhàbil en les comunitats autònomes de les Illes Balears, de Cantàbria, de Castella-la Manxa, de Catalunya, del País Basc, de La Rioja, així com en la Comunitat Valenciana i en la Comunitat Foral de Navarra.

Dia 23: inhàbil en la Comunitat Autònoma d’Aragó i en la Comunitat de Castella i Lleó.

Maig: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 1: inhàbil en tot el territori nacional.

Juny: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 9: inhàbil en les comunitats autònomes de la Regió de Múrcia i de La Rioja.

Dia 11: inhàbil en la Comunitat Autònoma de Castella-la Manxa.

Dia 24: inhàbil en les comunitats autònomes de Catalunya i de Galícia, així com en la Comunitat Valenciana.

Juliol: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 28: inhàbil en la Comunitat Autònoma de Cantàbria.

Dia 31: inhàbil a la Ciutat de Ceuta i a la Ciutat de Melilla.

Setembre: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 2: inhàbil a la Ciutat de Ceuta.

Dia 8: inhàbil en les comunitats autònomes del Principat d’Astúries i d’Extremadura.

Dia 11: inhàbil en la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Dia 15: inhàbil en la Comunitat Autònoma de Cantàbria.

Octubre: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 9: inhàbil en la Comunitat Valenciana.

Dia 12: inhàbil en tot el territori nacional.

Novembre: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 2: inhàbil en les comunitats autònomes d’Andalusia, d’Aragó, del Principat d’Astúries, d’Extremadura, així com en la Comunitat de Castella i Lleó i la Comunitat de Madrid.

Desembre: tots els dissabtes i diumenges del mes.

Dia 7: inhàbil en les comunitats autònomes d’Andalusia, d’Aragó, del Principat d’Astúries, de les Illes Balears, de Canàries, d’Extremadura, de la Regió de Múrcia, de la Rioja, així com en la Comunitat Autònoma de Castella i Lleó, en la Comunitat de Madrid, en la Comunitat Foral de Navarra i a la Ciutat de Ceuta i a la Ciutat de Melilla.

Dia 8: inhàbil en tot el territori nacional.

Dia 25: inhàbil en tot el territori nacional.

CANÀRIES

En la Comunitat Autònoma de Canàries, el Decret 83/2019, de 22 de maig, pel qual es determina el calendari de festes laborals de la Comunitat Autònoma de Canàries per a l’any 2020 (BOC de 6 de juny), disposa que: a les illes de El Hierro, Fuerteventura, Gran Canària, La Gomera, La Palma, Lanzarote i Tenerife, les festes laborals seran, a més, les següents: a El Hierro: el 24 de setembre, festivitat de Nuestra Señora de los Reyes; a Fuerteventura: el 18 de setembre, festivitat de Nuestra Señora de la Peña; a Gran Canària: el 8 de setembre, festivitat de Nuestra Señora del Pino; a La Gomera: el 5 d’octubre, festivitat de Nuestra Señora de Guadalupe; a la Palma: el 5 d’agost, festivitat de Nuestra Señora de Las Nieves; a Lanzarote: el 15 de setembre, festivitat de Nuestra Señora de los Dolores; a Tenerife: el 7 de setembre, festivitat de la Bajada de la Virgen del Socorro.

CATALUNYA

En la Comunitat Autònoma de Catalunya, l’Ordre TSF/116/2019, de 7 de juny, per la qual s’estableix el calendari oficial de festes laborals a Catalunya per a l’any 2020 (DOGC del 14) disposa que: «En el territori d’Aran, d’acord amb el Decret 152/1997, de 25 de juny, i el Decret 146/1998, de 23 de juny, que modifiquen el Decret 177/1980, de 3 d’octubre, sobre el calendari de festes fixes i suplents, la festa del dia 26 de desembre (Sant Esteve) queda substituïda per la de 17 de juny (Festa d’Aran)».

Leave A Comment