Published On: noviembre 21st, 2018Categories: Uncategorized0 Comments

El Regne Unit es convertirà, a partir de les 00.00 hores del 30 de març de 2019 en un «tercer país», o el que és el mateix, en un país no membre de la Unió Europea (UE).

La Unió Europea i el Regne Unit estan treballant en l’actualitat en la negociació d’un acord de retirada que estableixi les condicions de sortida.

No obstant això, per al cas que s’arribi a la data de sortida sense que s’hagi assolit aquest acord, convé cridar l’atenció als operadors econòmics sobre les repercussions que hauran de tenir en compte.

El dia d’avui es contemplen diversos escenaris de sortida, i les empreses espanyoles que tenen relacions comercials amb el Regne Unit s’han de preparar davant dels diferents escenaris i a la futura relació amb aquest país.

En aquest sentit, la Secretaria d’Estat de Comerç, dependent del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, ha llançat una campanya divulgativa per preparar les empreses espanyoles davant la situació provocada pel Brexit.

Per a això ha preparat una sèrie de fitxes pràctiques per orientar les empreses en funció del seu sector empresarial i la seva relació amb el Regne Unit. Aquest material ja es troba disponible a la web de la Secretaria d’Estat de Comerç. També s’abordaran els efectes que tindrà el Brexit en el comerç de béns, serveis, inversions i contractació pública.

Per a més informació: http://www.comercio.gob.es/es-ES/brexit/Paginas/Referencias-repercusiones-salida-UK-de-la-UE.aspx

Font: Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme

Es poden posar en contacte amb aquest despatx professional per qualsevol dubte o aclariment que puguin tenir sobre aquest tema.

Per més informació sobre aquest tema o altres qüestions relacionades podeu comptar amb el suport de Centre Gestor Lleida. La nostra experiència contrastada gestionant a autònoms i pimes sobre matèries fiscals ens avala.

Busquem la millor solució pel seu cas concret sense cap tipus de cost ni compromís, truqui’ns al 973 279 700 o contacteu-nos a través del correu electrònic lleida@centregestor.es.

Pot apropar-se a les nostres oficines al centre de Lleida i Tremp. Per a més informació pot visitar la nostra pàgina web https://centregestor.es.

Centre Gestor

Leave A Comment