Consultoria tecnològica

T’ajudem a treure el millor partit de la tecnologia per a la gestió.

Creem i seleccionem la millor tecnologia per als nostres clients. Compta amb el nostre equip especialitzat perquè t’acompanyi en la transformació digital de la teva gestió.

Suport tècnic

El nostre departament de tecnologia s’encarrega de la implantació tècnica dels programes i et garanteix el suport tècnic necessari per a treure el màxim rendiment dels productes de gestió que t’oferim.

Protecció de dades i LSSI

T’assessorem en matèria de Protecció de dades i Llei de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic. Analitzem la teva empresa a nivell fincional i tecnològic, i realitzem tots els tràmits perquè estigui al dia.

Seguretat per a les teves dades

Còpies de seguretat automatitzades per tenir totes les dades segures i disponibles els 365 dies de l’any. No te la juguis amb un virus, cryptolockers, etc.

Els informes que necessites

Et facilitem informes comptables i de planificació laboral perquè t’ajudin en la presa de decisions: previsió de tresoreria, analítica d’ingressos-despeses, analítica de vendes per mesos, anàlisi de costos laborals, absentisme, etc.

Optimitzadors de processos de gestió

Amb les nostres eines d’optimització de processos de gestió podràs invertir més temps en els teus clients i en els temes que afegeixen valor al teu negoci.

Accés al núvol i actualització constant

T’ho posem fàcil per a disposar d’una tecnologia d’avantguarda i constantment actualitzada. Les nostres aplicacions funcionen des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet i et permeten accedir a tota la informació necessària per a la presa de decisions, en qualsevol lloc i a qualsevol hora.

Descobreix a quines eines tindràs accés pel fet de ser el nostre client

Més informació

Vols el millor assessorament en tecnologia de gestió?

CONTACTA’NS. SOM LA SOLUCIÓ A LES TEVES NECESSITATS

CONTACTA’NS ARA
Centre Gestor gestiona toda la documentación de los empleados