Labor Cloud

El més complet i adaptat portal de l’empleat. Oblida’t de la gestió de la documentació laboral de la teva empresa. Envia directament les nòmines dels teus treballadors als seus mòbils perquè les puguin consultar i descarregar des de qualsevol lloc.

Completa plataforma de comunicació entre l’empresa i els treballadors per a poder agilitzar la gestió de recursos humans de l’empresa.

Solució al núvol, segura, fàcil i amb actualitzacions constants. Accessible també des del teu mòbil.

Planificació dels recursos i horaris, podràs planificar, dissenyar i fitxar els horaris laborals. Una intranet per a la teva empresa.

Un portal web perquè tu i els teus treballadors pugueu comunicar-vos, per l’enviament i recepció de documentació (nòmines, comunicats d’IT, justificants i certificats laborals, petició y acceptació de permisos laborals, etc.)

Una App mòbil perquè els teus treballadors puguin accedir als documents que l’empresa genera per a ells.

La teva gestió laboral automatitzada: una eina com les de les grans empreses adaptada a les teves necessitats a preu competitiu.

Demana’ns un pressupost

També et poden interessar

Toda la información de tu empresa en la nube

CONTA Cloud

T’oferim una eina que et permetrà automatitzar la comptabilitat de la teva empresa. El programa a més genera informes i està dotat d’una completa eina d’anàlisi.

Més informació

Los documentos del empleado de una manera más cómoda

FACTURA Cloud

La gestió de la teva empresa des de qualsevol dispositiu mai va ser tan fàcil. Factura Cloud és el programa de facturació que t’ajuda amb la gestió de la teva empresa.

Més informació

Labor Cloud es la manera de guardar toda la información del empleado en la nube

Docu Cloud

Tindràs accés a la documentació de la teva empresa des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet i podràs intercanviar informació confidencial amb el teu assessor sota els millors protocols de seguretat.

Més informació

Vols la millor tecnologia de gestió adaptada a la teva empresa?

CONTACTA’NS. SOM LA SOLUCIÓ A LES TEVES NECESSITATS.

CONTACTA’NS ARA
Centre Gestor gestiona toda la documentación de los empleados