Descobreix els avantatges d’una assessoria i gestoria personalitzada i integral i estalvia’t milers de problemes.

Les diferents àrees de Centre Gestor treballem de forma transversal i coordinada per donar-te el millor servei i resoldre tots els teus dubtes, problemes y necessitats.

ASSESSORIA FISCAL

T’assessorem per a que maximitzis el estavi en les teves obligacions tributaries i gestionem tots els tràmits relatius a les Administracions Estatal, Autonòmiques i Locals. Fes la teva vida més senzilla i evita errors incòmodes i costosos.

Saber-ne més

ASSESSORIA COMPTABLE

Et donem eines tecnològiques per disminuir la feina que no genera valor, i els nostres professionals altament qualificats i amb àmplia experiència t’assessoraran en la creació i desenvolupament del teu negoci.

Saber-ne més

ASSESSORIA LABORAL

Agilitzem la gestió i planificació laboral del teu negoci per mitjà de les nostres pròpies eines d’última tecnologia en gestió de nòmines i assegurances socials.

Saber-ne més

ASSESSORIA JURÍDICA

Posem al teu servei un ampli i preparat equip d’advocats que ofereixen assistència, representació i defensa a particulars, autònoms i societats.

Saber-ne més

ASSESSORIA D’ASSEGURANCES

Busquem minimitzar els teus riscos i et garantim la màxima eficiència en la contractació de les teves assegurances. De forma simple i a través del nostre anàlisi comparatiu d’assegurances t’ajudem a trobar la que necessites.

Saber-ne més

CONSULTORIA TECNOLÒGICA

Creem i selecciones la millor tecnologia. Desenvolupem les nostres pròpies eines de gestió laboral, fiscal i comptable i t’ajudem a treure el millor partit de la tecnologia per a la gestió.

Saber-ne més

GESTORIA DE TRANSPORTS

T’oferim un servei de qualitat en tot allò relacionat amb l’obtenció dels permisos necessaris pel transport de mercaderies i viatgers i tràmits de matriculació, canvis de nom o reformes de vehicles (ITV).

Saber-ne més

ADMINISTRACIÓ DE FINQUES I COMUNITATS

Ens fem càrrec de tot de forma integral i et donem accés en temps real a tota la informació relacionada amb la teva comunitat: estat de comptes, informe de deutes, actes d’assemblees, contractes de serveis, comunicació i seguiment d’avaries, etc.

Saber-ne més

ASSESSORIA INMOBILIÀRIA

T’oferim un servei de qualitat i fiable per a gestionar el lloguer o la venda dels teus immobles. Ens fem càrrec de trobar allò que busques posant a la teva disposició una àmplia cartera d’immobles.

Saber-ne més

Vols el millor assessorament integral?

CONTACTA’NS. SOM LA SOLUCIÓ A LES TEVES NECESSITATS

CONTACTA’NS ARA

Per què escollir-nos?

EXPERIÈNCIA

Comptem amb més de 40 anys d’experiència i més de 2.000 empreses, autònoms i particulars satisfets.

Més de 90 professionals

8 àrees d’especialitat

Formació contínua

SUPORT

Els nostres professionals especialitzats i en contínua formació resoldran els teus dubtes, atendran les teves necessitats i et donaran el suport que requereixen en tot moment.

Per telèfon o per WhatsApp

Per e-mail

En persona

TECNOLOGIA

Creem les nostres eines utilitzant les últimes tecnologies per garantir la millor experiència en qualsevol moment i lloc.

Tecnologia Cloud

Actualització constant

Assessorament i formació

Truca’ns o demana una cita