Assessoria Jurídica

Ajuda i solucions legals per a particulars, autònoms i empreses

Disposem d’un equip d’advocats amb un a llarga experiència en anàlisi assessorament i defensa de les teves necessitats i interessos.

Amb una atenció personalitzada, així com amb els millors professionals, oferim solucions en la planificació d’estructures societàries, contractes mercantils, impugnació d’acords, assistència en societats familiars i protecció de socis minoritaris. A més d’orientar-te en la millor defensa dels teus assumptes laborals, mercantils, fiscals, concursals, contenciosos administratius, tributaris, civils i penals.

Resolució d’interessos particulars

Comptem amb la capacitat i habilitat per a assistir-te i gestionar des de temes relacionats amb herències, compravendes, arrendaments, fins a reclamacions per accidents de treball o de circulació.

Més informació

Assistència jurídica en procediments empresarials

Serveis d’assessoria jurídica per a la gestió d’impagats, concursos de creditors, dissolució i liquidació d’empreses, préstecs, incompliments contractuals o mediació.

Més informació

Defensa de Particulars en Processos Judicials

Mediació per a evitar la judicalització de conflictes. Orientació i assistència en tota classe de denúncies i reclamacions. Dret a obtenir una solució satisfactòria als problemes judicials. Protegim i defensem els teus interessos en les actuacions administratives perjudicials.

Més informació

Assessorament legal per a empreses i emprenedors

Especialitzats en Dret Mercantil, Fiscal, Comptable i Laboral a fi d’oferir suport i assessorament legal a l’emprenedor i a les empreses.

Més informació

Per què escollir-nos?

La millor defensa és la prevenció dels conflictes

Truca’ns o demana un cita
  • Asistencia jurídica integral

  • Segona opinió jurídica

  • Professionals especialitzats

  • Dilatada experiència

  • Compromís, dedicació i eficàcia

Vols el millor assessorament jurídic?

CONTACTA’NS. SOM LA SOLUCIÓ A LES TEVES NECESSITATS

CONTACTA’NS ARA
Centre Gestor gestiona toda la documentación de los empleados