Servei especialitzat de confiança

Des que Centre Gestor va néixer el 1975, el nostre principal objectiu ha estat oferir a empreses, autònoms i particulars un servei integral que els permeti créixer i avançar sabent que la gestió de les seves activitats econòmiques i financeres i els seus afers particulars estan en les millors mans.

Any rere any hem ampliat de manera decidida la nostra oferta de serveis i especialitats i, en conseqüència, el nostre equip. En els darrers anys, a més, hem lluitat per estar al capdavant en la creació de tecnologia en el nostre sector, perquè els nostres clients puguin accedir en qualsevol moment i des de qualsevol lloc a tota la informació necessària per a la presa de decisions.

La nostra cultura

Revolucionem el concepte d’assessoria per donar més valor al teu negoci.

ESPERIT COOPERATIU

Ens posem al teu servei amb una cultura organitzativa basada en les bones pràctiques, el coneixement especialitzat, el control sobre el contingut del treball i una forta vocació de servei.

FORMACIÓ CONTÍNUA

Els canvis constants en la legislació fan que vulguem i hàgim d’estar actualitzats constantment i que treballar transversalment sigui imprescindible per reduir el risc dels nostres clients.

PILAR TECNOLÒGIC

Som líders en la creació de tecnologia en el nostre sector. Desenvolupem les nostres pròpies eines de gestió i assessoria i ajudem els nostres clients a treure el màxim partit de la seva tecnologia per a la gestió.

EQUIP QUALIFICAT

Perquè rebis un servei integral i d’alta qualitat, posem a la teva disposició un equip professional i tècnic altament preparat i en contínua formació que treballa transversalment per garantir els resultats.

Vols tenir el millor
assessorament integral, jurídic o immobiliari?

Experts en la gestió i venda de tota mena d’actius: solars, edificis, locals, pisos i cases.

més info
CONTACTA AMB NOSALTRES

Oferim 3 oficines i més de 60 professionals treballant transversalment per garantir els millors resultats.

més info
CONTACTA AMB NOSALTRES

Advocats especialitzats en tots els àmbits jurídics per assessorar-te i defensar els teus interessos.

més info
CONTACTA AMB NOSALTRES

Equip directiu

Equip executiu

Et vols unir a Centre Gestor?

Si t’apassiona convertir les necessitats del client en solucions que promoguin valor, parlem-ne!