Conta Cloud

Conta Cloud és la solució per a automatitzar la comptabilitat de qualsevol empresa de forma senzilla, àgil i completa, que genera els informes qeu necessites i t’ajuda amb l’anàlisi.

La gestió comptable de la teva empresa al teu mòbil. Consultar estats comptables, comptes de proveïdors, clients, bancs, etc. des de qualsevol dispositiu, ordinador, mòbil i/o tablet.

A més compta amb una potent eina d’anàlisi i informes per ajudar-te en la presa de decisions.

Programa 100% online (Cloud). Podràs accedir a totes les teves dades, realitzar consultes i veure els teus estats comptables des de qualsevol lloc.

Actualitzacions automàtiques. Et garantim el millor programa amb les últimes novetats i actualitzacions sense que hagis de fer res.

Seguretat. Totes les teves dades estan segures, encriptades i amb còpies de seguretat automatitzades. Nosaltres en encarreguem de tot per a la teva seguretat.

Pagament per ús. Programa personalitzat, para pel que necessites, amb quotes mensuals sense inversió inicial.

Demana’ns un pressupost

També et poden interessar

Labor Cloud

El portal de l’empleat més complet. Oblida’t de la gestió de la documentació laboral de la teva empresa i tingues-la tota al núvol, segura, fàcil i amb actualitzacions constants.

Més informació

Los documentos del empleado de una manera más cómoda

FACTURA Cloud

La gestió de la teva empresa des de qualsevol dispositiu mai va ser tan fàcil. Factura Cloud és el programa de facturació que t’ajuda amb la gestió de la teva empresa.

Més informació

Labor Cloud es la manera de guardar toda la información del empleado en la nube

Docu Cloud

Tindràs accés a la documentació de la teva empresa des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet i podràs intercanviar informació confidencial amb el teu assessor sota els millors protocols de seguretat.

Més informació

Vols la millor tecnologia de gestió adaptada a la teva empresa?

CONTACTA’NS. SOM LA SOLUCIÓ A LES TEVES NECESSITATS.

CONTACTA’NS ARA
Centre Gestor gestiona toda la documentación de los empleados