Factura Cloud

La gestió de la teva empresa des de qualsevol dispositiu mai va ser tan fàcil. Factura Cloud és el programa de facturació que s’adapta a la mida de la teva empresa per ajudar-te de forma personalitzada amb la gestió.

La gestió de la teva al teu mòbil. Consultar clients, historial de comandes, factures, etc. des de qualsevol dispositiu, ordinador, mòbil i/o tablet.

Programa 100% online (Cloud). Podràs accedir a totes les teves dades, realitzar consultes i enviar factures i albarans des de qualsevol lloc.

Eina analítica i de gestió. Factura Cloud disposa d’una completa eina d’anàlisi a partir dels teus ingressos i despeses. Pots consultar tot tipus d’informació: qui són els teus millors clients, quins són els teus productes més venuts, els teus marges, etc.

Actualitzacions automàtiques. Et garantim el millor programa amb les últimes novetats i actualitzacions sense que hagis de fer res.

Seguretat. Totes les teves dades estan segures, encriptades i amb còpies de seguretat automatitzades. Nosaltres en encarreguem de tot per a la teva seguretat.

PaPagament per ús. Programa personalitzat, para pel que necessites, amb quotes mensuals sense inversió inicial.

Demana’ns un pressupost

També et poden interessar

Labor Cloud

El portal de l’empleat més complet. Oblida’t de la gestió de la documentació laboral de la teva empresa i tingues-la tota al núvol, segura, fàcil i amb actualitzacions constants.

Més informació

Toda la información de tu empresa en la nube

Conta Cloud

T’oferim una eina que et permetrà automatitzar la comptabilitat de la teva empresa. El programa a més genera informes i està dotat d’una completa eina d’anàlisi.

Més informació

Labor Cloud es la manera de guardar toda la información del empleado en la nube

Docu Cloud

Tindràs accés a la documentació de la teva empresa des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet i podràs intercanviar informació confidencial amb el teu assessor sota els millors protocols de seguretat.

Més informació

Vols la millor tecnologia de gestió adaptada a la teva empresa?

CONTACTA’NS. SOM LA SOLUCIÓ A LES TEVES NECESSITATS.

CONTACTA’NS ARA
Centre Gestor gestiona toda la documentación de los empleados