Assessoria Comptable

Solucions integrals d’assessoria i gestió comptable

Vetllem pel correcte desenvolupament econòmic i financer de la teva activitat. Confeccionem tot tipus de comptabilitats. Aconsegueix tenir la teva comptabilitat al dia i el control del teu negoci.

Comptem amb un equip en permanent formació amb una llarga trajectòria professional i amplis coneixements comptables, financers i fiscals, per a assessorar-te i guiar-te.

Confecció i control de la teva comptabilitat

Confeccionem i controlem la teva comptabilitat i t’aportem les millors solucions perquè la teva activitat econòmica es desenvolupi de forma correcta i segura.

Més informació

Assessorament especialitzat fiscal, comptable i financer

Resolem tots el teus dubtes en política i planificació fiscal, comptable i financera. Per a qualsevol consulta t’assignem un assessor personal.

Més informació

Anàlisi, planificació i estratègia de futur

Estudiem i analitzem la teva viabilitat i t’ajudem a determinar la millor estratègia empresarial en els àmbits comercials, econòmics i financers.

Més informació

Confecció i presentació dels teus impostos

Confeccionem i tramitem tots els teus impostos de tots els models oficials: IVA, IRPF, retencions i ingressos a compte, impost de societats, comptes anuals, declaracions informatives, no residents, etc.

Més informació