Evita que el teu negoci corri riscos innecessaris

L’assessoria integral que la teva empresa necessita. Comptem amb una dilatada experiència en assessorament i gestió d’empreses.

Assessoria Fiscal

T’assessorem perquè maximitzis l’estalvi en les teves obligacions tributàries i gestionam tots els tràmits: liquidació d’IVA, IRPF, pagaments a compte, tramitació d’escriptures societàries, etc.

Saber-ne més

Assessoria Comptable

Et guiem amb l’anàlisi i planificació comptable, la confecció de comptes anuals i el desenvolupament del teu negoci i et donem eines per disminuir la feina que no genera valor.

Saber-ne més

Assessoria Laboral

Agilitzem la gestió i planificació laboral del teu negoci mitjançant la última tecnologia en gestió i assegurances socials. T’assessorem en política de contractació, plans d’igualtat i realitzem tot tipus de tràmits d’estrangeria.

Saber-ne més

Asesoría Jurídica

Oferim assistència, representació i defensa en processos contractuals, d’acomiadament, administratius, en Concurs de Creditors i en procediments adminsitratius, ERTEs, EROs, etc.

Saber-ne més

Assessoria d’Assegurances

Les teves pòlisses s’ajusten a les necessitats de la teva empresa? Busquem minimitzar els teus riscos garantint-te la màxima eficiència en la contractació de les teves assegurances.

Saber-ne més

Consultoria tecnològica

T’ho posem fàcil i t’assessorem perquè disposis de la tecnologia adequada a la teva empresa i constantment actualitzada.

Saber-ne més

Eines de control en temps real

Som l’assessoria que posa al teu abast la millor tecnologia per la gestió de la teva empresa: un conjunt d’aplicacions al núvol. T’oferim les eines més exclusives, completes i innovadores del mercat i un assessorament excel·lent i personalitzat.
Los documentos del empleado de una manera más cómoda

FACTURA CLOUD

La gestió de la teva empresa des de qualsevol dispositiu mai va ser tan fàcil. Factura Cloud és el programa de facturació que t’ajuda amb la gestió de la teva empresa.

Més informació

Toda la información de tu empresa en la nube

CONTA CLOUD

T’oferim una eina que et permetrà automatitzar la comptabilitat de la teva empresa. El programa a més genera informes i està dotat d’una completa eina d’anàlisi.

s informació

Labor Cloud es la manera de guardar toda la información del empleado en la nube

LABOR CLOUD

El portal de l’empleat més complet. Oblida’t de la gestió de la documentació laboral de la teva empresa i tingues-la tota al núvol, segura, fàcil i amb actualitzacions constants.

Més informació

SUPORT TÈCNIC

El nostre departament de tecnologia s’encarrega de la implantació tècnica dels programes i et garanteix el suport tècnic necessari per a treure el màxim rendiment dels productes de gestió que t’oferim.

s informació

Vols el millor assessorament integral?

CONTACTA’NS. SOM LA SOLUCIÓ A LES TEVES NECESSITATS

CONTACTA’NS ARA
Centre Gestor gestiona toda la documentación de los empleados