Solucions tecnològiques d’última generació adaptades a les necessitats de la teva empresa

Innovació i bon servei al client

A Centre Gestor disposem d’una gamma de productes tecnològics altament eficients, flexibles i al núvol per donar el suport necessari en la gestió i el control dels negocis dels nostres clients.

El resultat de la nostra dilatada experiència com a assessors es trasllada ara al sector tecnològic. La nostra aposta per la innovació i pel bon servei al client es reflexa en el disseny de les eines més exclusives, completes i innovadores del mercat i un assessorament excel·lent i personalitzat.

Coneix a què tindràs accès per ser client nostre

Tingues la teva comptabilitat al dia i consulta-la des de qualsevol lloc. Posem a la teva disposició les millors eines perquè gestionis el teu negoci i reduïm la feina que no genera valor. Les nostres eines et permeten ser molt més àgil amb la teva comptabilitat i facturació.
Los documentos del empleado de una manera más cómoda

Factura Cloud

La gestió de la teva empresa des de qualsevol dispositiu mai va ser tan fàcil. Programa de gestió d’empreses que s’adapta a la mida de la teva empresa.

Més informació

Toda la información de tu empresa en la nube

Conta Cloud

El més complet programa de gestió comptable, accessible des de qualsevol dispositiu, amb mòdul d’anàlisi de vendes, proveïdors, ratis, etc.

Més informació

Labor Cloud

El portal de l’empleat més complet. Obtingues tot tipus d’informes en un clic: finalització de contractes, resum de costos o dies cotitzats, etc.

Més informació

Labor Cloud es la manera de guardar toda la información del empleado en la nube

Docu Cloud

Tota la documentació de la teva empresa disponible en segons. Accedeix a les teves declaracions, factures, expedients, documents de forma àgil i segura.

Més informació

Facturae Cloud

Solució senzilla i completa per a empreses o autònoms que han de fer factures electròniques i el seu programa de gestió no està preparat.

Més informació

Generador de calendari laboral

Amb la nostra eina, siguis client o no, podràs generar el calendari laboral de la teva empresa.

Prov´l ara!

Vols la millor tecnologia de gestió adaptada a la teva empresa?

CONTACTA’NS. SOM LA SOLUCIÓ A LES TEVES NECESSITATS

CONTACTA’NS ARA
Centre Gestor gestiona toda la documentación de los empleados