fbpx

 TRUCA’NS ARA SENSE COMPROMÍS! | BARCELONA 938 09 11 86 | LLEIDA 973 27 97 00

ÀREA CLIENT

Nous ajuts per al comerç, l’esport i l’educació

Nous ajuts per al comerç, l’esport i l’educació

L’informem que el Govern de la Generalitat activarà en els pròxims dies un nou paquet d’ajuts directes dirigit als sectors més afectats per les noves mesures d’atur social que s’han aprovat per contenir l’avanç de la COVID-19. Són ajuts directes per valor de 36 milions d’euros que es destinaran als sectors del comerç, l’educació en l’oci, l’esport i la cultura.

Comerç

Es posarà en marxa un ajut específic destinat a establiments de comerç al detall de més de 400 metres quadrats i en els locals situats en centres, galeries i recintes comercials. Consistiran en una aportació única de 2.500 euros per establiment. Es tramitaran a través del Departament d’Empresa i Coneixement, amb una dotació de 10 M €.

Educació en el temps lliure

Es destinaran 6 M € a finançar ajuts per a centres recreatius, instal·lacions i entitats especialitzades, que es gestionaran a través del Departament de Treball, Assumptes Socials i Famílies.

Esport

S’invertiran 15 M € addicionals per complementar la línia d’ajuts de 20 M € que va activar el Departament de la Presidència en l’últim trimestre del 2020. Es preveu que puguin accedir tots aquells equipaments que estiguin afectats per les noves restriccions.

Cultura

Es reforçaran amb 5 M € addicionals les línies d’ajut que gestiona actualment el Departament de Cultura per afrontar l’impacte de la pandèmia.

Els mantindrem informats sobre la gestió d’aquests ajuts en el moment que es formalitzi pel Govern i s’activin en els pròxims dies.

Per qualsevol dubte si us plau, contacteu amb el nostre equip d’experts, per correu electrònic info@centregestor.es o si ho preferiu visiti’ns a les nostres oficines de Lleida, Barcelona o Tremp.

2021-01-12T22:15:42+00:00gener 12th, 2021|Sin categoría|
Go to Top