La millor assessoria per a particulars

L’assessoria de confiança, àgil i professional que busques. Assessorem les persones en cadascuna de les seves necessitats. No t’imagines el que podem fer per tu.

Renda i Patrimoni

Analitzem les teves declaracions i t’assessorem perquè maximitzis l’estalvi fiscal en Renda. Tramitem les ajudes de l’administració a les que pots optar, com la de família nombrosa o monoparental. Gestionam tots els teus requeriments i tramitem la signatura electrònica per poder representar-te.

Saber-ne més

Assegurances

Les teves pòlisses s’ajusten a les necessitats de la teva família? Trobem les millors assegurances per a tu, la teva llar, el teu cotxe i la teva família. Resolem els teus dubtes, t’assessorem conforme a les teves necessitats i et presentem la millor opció. Ens avancem al venciment de les teves pòlisses d’assegurances, revisem els seus preus i garanties, i t’entreguem la renovació més òptima.

Saber-ne més

Habitatge

T’ajudem a trobar l’habitatge que busques. I, si ets propietari, ens fem càrrec de l’administració i gestió integral del teu immoble: tramitem la Cèdula d’Habitabilitat, el Certificat Energètic, gestionem el lloguer o la compravenda, confeccionem els contractes, canviem els rebuts dels subministraments, etc.

Saber-ne més

Jurídic

T’oferim assistència, representació i defensa en processos civils i penals, com processos de responsabilitat civil, contractuals o causes amb l’administració. Realitzem la formalització de testaments, registre de propietats i certificacions de naixement, defunció i matrimoni.

Saber-ne més

Laboral

T’assessorem sobre les millors fòrmules de contractació dels teus empleats de la llar. Ens encarreguem i agilitzem els tràmits amb la Seguretat Social, les bonificacions per nova contractació, etc. Realitzem a més tot tipus de tràmits d’estrangeria.

Saber-ne més

Per què escollir-nos?

La millor assessoria per a particulars

Truca’ns o demana un cita
  • Anàlisi comparatiu d’assegurances

  • Procés de treball senzill i automatitzat

  • Assistència, representació i defensa

  • Amplis horaris d’oficina

Vols el millor assessorament integral?

CONTACTA’NS. SOM LA SOLUCIÓ A LES TEVES NECESSITATS

CONTACTA’NS ARA
Centre Gestor gestiona toda la documentación de los empleados