Nova subvenció del IMO de Lleida

El IMO posa en marxa un projecte per a fomentar l’ocupació i el suport al teixit empresarial lleidatà pels efectes del COVID-19. La mesura està subvencionada pel SOC.

Aquest projecte té com a objectiu atenuar les conseqüències del tancament perimetral que es va produir en els municipis del Baix Segre durant el mes de juliol de l’any 2020. S’inclou empreses que van tancar i empreses que van veure afectada la seva facturació de juliol de 2020.

Entre les accions que inclou aquest projecte destaca la contractació de 37 persones (durant 6,9 o 12 mesos i amb diferents perfils professionals) que faran costat als dispositius dels municipis del Baix Segre durant la campanya agrària, l’acolliment i acompanyament a persones que s’han vist afectades per la crisi socioeconòmica derivada de la pandèmia, el foment de la contractació específica de persones en atur degut al COVID-19, el reforç dels vincles amb les empreses de sectors emergents, l’assessorament a empreses en la implementació del pla de digitalització, així com la docència per a obtenir certificat de professionalitat de nivell 1 del sector administratiu.

  • Subvenció: 1.108,33€ al mes durant 6 mesos. No es cobrarà cada mes, es demana i es cobra com en els programes 30PLUS.
  • Contracte: 6 mesos mínim a jornada completa.
  • Edat del treballador: de 18 a 65 anys.
  • Termini de contractació: de juny a octubre 2021.

Les subvencions són limitades, quan finalitzin les adjudicades per pressupost no es podran sol·licitar més.

 

 

L’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí (IMO) té com a missió millorar l’ocupabilitat de les persones i la competitivitat responsable de les empreses en l’àmbit de l’ocupació per a aconseguir un desenvolupament local sostenible.

Això s’aconsegueix a través de la gestió i desenvolupament de diferents programes d’ocupació, accions de promoció personal i cooperació territorial. Aquests són els eixos que posen uns fonaments molt sòlids perquè persones de totes les edats i nivells socioeconòmics tinguin el suport adequat per a accedir al mercat laboral.
A més, el IMO disposa d’un Servei d’Intermediació Laboral que contribueix en aquesta millora de l’ocupabilitat, posant el contacte les persones en cerca de treball amb aquelles empreses que presenten ofertes laborals i que s’adeqüen amb el seu perfil professional.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

T'assessorem sobre les subvencions per a empreses

Ja siguis autònom o tinguis una petita empresa, tenim l’experiència que necessites i l’actitud que estàs buscant.

Centre Gestor t’ofereix el servei integral de confiança que t’ajudarà a créixer i avançar.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES