Els avantatges de treballar amb una assessoria per a emprenedors

Estàs pensant a muntar el teu propi negoci, però no saps per on començar. Epígrafs de l’IAE, Seguretat Social, models fiscals… Encara que vulguis començar a facturar com més aviat millor, tot aquest procés podria portar-te molts maldecaps, així que no et preocupis i deixa que nosaltres ho fem per tu.

Som l’assessoria a Barcelona per a empreses, autònoms i particulars. En Centre Gestor oferim serveis integrals d’assessoria laboral, fiscal, comptable i jurídica. I molts altres serveis complementaris perquè no hagis de preocupar-te per res: gestoria, transports, trànsit, assegurances, administració de finques i comunitats i immobiliària. A més, perquè la teva empresa avanci imparable, consultoria informàtica i assessorament tecnològic.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Som assessors experts

Tramita amb nosaltres tots els assumptes relacionats amb el teu negoci, amb la seguretat i confiança que t’aporten els nostres assessors experts.

Centre Gestor t’ofereix el servei integral de confiança que t’ajudarà a créixer i avançar.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Per què confiar en una assessoria per a emprenedors?

Iniciar un negoci és un gran repte. No sols per la paperassa, sinó pels problemes que poden sorgir a causa de la falta de coneixements o de la poca experiència. Sense l’ajuda d’una assessoria, emprendre com a autònom o constituir una empresa pot portar-te a cometre errors o a desaprofitar oportunitats de finançament, i en el pitjor dels casos, el teu projecte podria quedar-se a mig camí.
Si has arribat fins aquí i tens clar que vols fer les coses bé des del principi, la qual cosa ve a continuació t’interessarà.

Veiem actualment moltes societats innecessàries, mentre pertanyen a un únic soci professional, que haurà de facturar a l’empresa pràcticament el mateix que l’empresa factura als seus clients. Davant aquesta situació, manca de sentit invertir i incórrer en costos de manteniment d’aquesta.

Com a exemple, nombroses d’aquestes empreses són posteriorment inspeccionades i sancionades si no s’ha facturat el que legalment correspon d’acord amb un valor de mercat.

Una assessoria professional com Centre Gestor resulta fonamental a l’hora de prendre decisions clau en moments importants, com el de la pròpia definició de l’estructura del negoci i de l’inici de la carrera empresarial de l’emprenedor. Consells de gran importància que t’evitaran possibles disgustos en el futur.

A més de subvencions per part de diferents organismes públics, existeixen beneficis que es recullen en les normes fiscals, sobretot, per a empreses de nova creació, a més de beneficis a l’hora de cotitzar a la Seguretat Social. En tot això, una assessoria per a emprenedors et pot ajudar a optimitzar la rendibilitat del teu negoci.

 

Quina forma jurídica triar per a emprendre

Molts emprenedors pensen que només la figura jurídica de l’autònom és la disponible per a emprendre, i que les altres són exclusives per a empreses. Això no és així, i fins i tot, es pot emprendre de manera individual en forma d’empresa.

Per aquesta raó, triar una assessoria per a emprenedors és tan important. Perquè, depenent de la mena d’activitat a desenvolupar, t’aconsellarem quin tipus de figura jurídica triar.

 

Quines ajudes o bonificacions aprofitar com a emprenedor

Les assessories també tenen molt clar quines ajudes o bonificacions es poden aprofitar segons quina figura jurídica es triï. Hi ha molts exemples com les ajudes a autònoms. I no sols poder donar-se d’alta amb la tarifa plana si es compleixen una sèrie de requisits, sinó que també es pot capitalitzar l’atur, o si el negoci es forma amb un familiar, aprofitar la figura de l’autònom col·laborador.
Aquest tipus d’ajudes i bonificacions també es donen en cooperatives, SLU i altres maneres d’emprendre. Conèixer-les pot suposar que un negoci sobrevisqui els primers anys i així es pugui establir.

Asesoría para emprendedores en Barcelona - Centre Gestor

Eines en línia que faciliten la gestió fiscal i comptable de l’emprenedor

Un element molt important a l’hora d’emprendre és la productivitat. Perquè aquesta sigui alta, és essencial que l’emprenedor compti amb una sèrie d’eines com a aplicacions en línia on realitzar gestions de tipus fiscal, comptable i de facturació.

Per aquesta raó, en Centre Gestor disposem d’una gamma de productes tecnològics altament eficients, flexibles i en el núvol per a donar el suport necessari en la gestió i el control dels negocis dels nostres clients.

El resultat de la nostra dilatada experiència com a assessors es trasllada ara al sector tecnològic. La nostra aposta per la innovació i pel bon servei al client es reflecteix en el disseny de les eines més exclusives, completes i innovadores del mercat i un assessorament excel·lent i personalitzat.

Feix clic aquí per a conèixer a què tindràs accés per ser el nostre client.

Assessorament per a millorar el teu negoci

Les assessories per a empresaris també tenen en compte l’assessorament continu. A més de posar a la disposició dels seus clients un telèfon de consultes, desenvolupen un altre tipus de plataformes com a blogs i fòrums on els emprenedors poden sadollar els seus dubtes sobre els temes que més els preocupen.

En el cas del blog, sol ser la millor finestra per a conèixer els canvis que es produeixen en paga d’impostos, ajudes o noves maneres d’emprendre.

Aconseguir pagar menys imposats

L’últim dels grans beneficis de recórrer a una assessoria especialitzada en emprenedoria és per a aconseguir reduir el pagament d’impostos. Ja hem esmentat els autònoms col·laboradors i la pròpia Tarifa Plana. No obstant això, només en el camp del món dels autònoms hi ha més bonificacions com les que s’apliquen a l’IRPF en la declaració de la renda anual per, precisament, començar un negoci.

Una altra manera important d’aconseguir que l’emprenedor es quedi més diners en la butxaca mensualment és desgravar despeses, immobiliari i altres elements del passiu comptable.

 

Et fem la vida més fàcil

Vols impulsar el teu negoci?

El nostre equip d’experts t’ajudarà amb el que necessitis. Respondrem tots els teus dubtes i avaluarem les alternatives en funció de la teva situació personal i econòmica.

Et fem la vida més fàcil