fbpx

 TRUCA’NS ARA SENSE COMPROMÍS! | BARCELONA 938 09 11 86 | LLEIDA 973 27 97 00

ÀREA CLIENT

DOGC: Noves mesures després de Nadal

DOGC: Noves mesures després de Nadal

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) ha publicat aquest darrer dilluns 4 de gener la resolució que recull les noves mesures aprovades pel Procicat. Aquestes entraran en vigor demà 7 de gener i estaran vigents fins al 17 de gener. Les noves mesures se sumen a les restriccions vigents degut a un empitjorament generalitzat dels contagis després de les festes Nadalenques.

A la restauració el Govern seguirà limitant la obertura al públic als esmorzars i dinars, amb un horari restringit de 7.30h a 9.30h i de 13h a 15.30h. A la nit el servei es continuarà limitant a la recollida de menjar al local entre les 19h i les 22h, i a domicili, fins a les 23h. A més, es prohibeix l’obertura dels bars i restaurants dels centres comercials.

Als serveis presencials, l’aforament dels interiors serà del 30% amb quatre comensals per taula, llevat que pertanyin a la bombolla de convivència. Els dies festius aquesta xifra es fixa en 4 enlloc de 6, sempre que pertanyin com a màxim a dues bombolles. La resolució estableix que en tot moment s’haurà de garantir la distància entre taules i garantir la ventilació en espais tancats.

Respecte a la mobilitat, el DOGC apunta que aquesta serà municipal i no comarcal durant aquest període. Per tal de recalcar la importancia d’aquest aspecte, el DOGC expresa que només serà obligatori el treball presencial si es indispensable per desenvolupar la feina.

El DOGC reconfirma la limitació de 6 persones per trobades socials a espais tancats amb un màxim de dues bombolles de convivència.

Per altre banda, les restriccions dels comerços es mantenen tant a peu de carrer com en centres comercials. Així doncs continuaran oberts amb un aforament del 30%. En canvi els centres comercials de més de 400 m2 romandran tancats durant aquest període.

Finalment pel que fa a la cultura, continuarà oberta al 50% d’aforament o a les 1.000 persones com a màxim. També les cerimònies de culte, on l’aforament serà del 30% amb el mateix topall d’assistents.

Els centres escolars de infantil, primaria i ESO reiniciaran la seva activitat presencial el dia 11 mentre que batxillerat, cicles superiors y estudis universitaris prioritzaran per fer classes online.

 Per qualsevol dubte si us plau, contacteu amb el nostre equip d’experts, per correu electrònic info@centregestor.es o si ho preferiu visiti’ns a les nostres oficines de Lleida, Barcelona o Tremp.

2021-01-06T20:56:43+00:00gener 6th, 2021|Sin categoría|
Go to Top