Com t’ajuda una gestoria a Barcelona amb el teu negoci?

Segur que has escoltat en més d’una ocasió la paraula gestoria. No obstant això, molts no tenen idea del que realment es tracta i quins beneficis pot donar a la seva empresa. A continuació t’expliquem com et pot ajudar una gestoria a Barcelona, però primer coneguem el que és exactament.

Una gestoria és una empresa que s’encarrega d’oferir serveis de gestió d’administració a empreses, companyies i autònoms. La gestoria es dirigeix per un gestor administratiu, com a mínim, i ha d’estar acreditat per un col·legi o ens professional pertinent.

La gestió administrativa i empresarial és un camp molt ampli, per això les gestories juguen un paper fonamental per a empreses i autònoms quant a externalització de serveis es refereix. A més, no tots els empresaris tenen el coneixement o temps suficient per a realitzar tots els tràmits de gestió empresarial per si sols, per això des de *Centre Gestor et recomanem contractar una gestoria a Barcelona perquè estalviïs temps i diners.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Som gestors administratius experts

Tramita amb nosaltres tots els assumptes relacionats amb el teu negoci, amb la seguretat i confiança que t’aporten els nostres assessors experts.

Centre Gestor t’ofereix el servei integral de confiança que t’ajudarà a créixer i avançar.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Per què contractar una gestoria a Barcelona?

Més que deslliurar-te de qualsevol tràmit on es vegi implicada la gestió de la teva empresa, contractar una gestoria a Barcelona et donarà una sèrie d’avantatges que t’ajudaran a concentrar-te millor en el teu treball i producció del negoci.

Ajuda i solucions legals per a particulars, autònoms i empreses

En *Centre Gestor disposem d’un equip d’advocats amb una llarga experiència en anàlisi, assessorament i defensa de les teves necessitats i interessos.

Amb una atenció personalitzada, així com amb els millors professionals, oferim solucions en la planificació d’estructures societàries, contractes mercantils, impugnació d’acords, assistència en societats familiars i protecció de socis minoritaris. A més d’orientar-te en la millor defensa dels teus assumptes laborals, mercantils, fiscals, concursals, contenciosos administratius, tributaris, civils i penals.

Per què Centri Gestor? La millor defensa és la prevenció dels conflictes

Crida’ns o demana’ns una cita

T’alliberem de gestions pendents

Comptar amb els serveis d’una gestoria t’aportarà tranquil·litat, ja que les empreses encarregades d’oferir aquests serveis són summament eficients i sempre compleixen amb les teves obligacions legals i comptables. Amb aquests serveis no hauràs de preocupar-te si ho estàs fent bé o si estàs fent el correcte.

Tampoc estaràs pendent de les dates en les quals has de fer els tràmits ni necessitaràs conèixer els procediments amb certesa, ja que una gestoria sempre s’encarregarà del que necessitis en el temps adequat i de la forma correcta.

Tens assessorament genuí

Molts empresaris i autònoms tendeixen a confondre assessoria i gestoria. No obstant això, en la gestoria es dóna un assessorament realista basat en dades reals i coneixements legals per a conèixer de manera detallada quant podem guanyar i si la teva ganes, la gestoria també. Una empresa gestora s’encarrega de fer tots els càlculs necessaris i també t’aconsellen sobre les coses que podem fer per a augmentar guanys o reduir costos.

 

Aprenem sobre el que hem de conèixer per a assessorar-te

A més de mantenir tots els tràmits legals al dia i en ordre, això ens permetrà aprendre de manera progressiva a realitzar els altres tràmits necessaris nosaltres mateixos comptant sempre amb un suport. D’aquesta manera podem conèixer tot el necessari sense haver de pagar a altres agents o cursos específics perquè ens ensenyin a realitzar els tràmits de gestió empresarial. Una vegada que anem aprenent podrem fer-ho nosaltres mateixos en un futur quan sigui necessari.

 

Suport en tot moment

Realment és una cosa que se suposa, però cal reconèixer que durant tot el procés dels tràmits burocràtics és difícil que es presentin inconvenients: multes, denúncies, robatoris, extraviament de documents, etc. No obstant això, no està altres comptar amb el suport de la gestoria perquè t’orienti quan puguin sorgir aquests o qualsevol altre inconvenient. El suport que brinda la gestoria és constant i realment et poden ajudar amb cada pas que cal donar en els tràmits de gestió empresarial i encara en altres procediments legals o burocràtics.

 

Obtens estalvi de diferents formes

A més de tot l’esmentat anteriorment, tens aquesta última raó. Es tracta de 3 factors que t’influenciaran de manera positiva en contractar una gestoria a Barcelona.

  • Estalvi de temps: mentre els professionals realitzen tot el procés i tràmits burocràtics, pots mantenir-te centrat en el teu negoci i no hauràs de sortir o interrompre la producció de l’empresa. Pots estar pendent del personal, finances i tot el que implica el bon funcionament de l’empresa.
  • Evitem inconvenients: en algun moment de la gestió pot sorgir algun imprevist i pot ser que no sàpigues reaccionar davant tal situació. Tal vegada presenten una denúncia en contra teva o et col·loquin una multa i no sàpigues què fer quan succeeixi alguna d’aquestes coses. Per això és millor que la gestoria s’encarregui de tot mentre que romans tranquil, nosaltres ho resoldrem de la millor manera.
  • Estalvies diners: tal vegada sents que pagar una empresa gestora pot ser una cosa costosa o innecessari, però la veritat és que això pot estalviar-te molts diners a llarg termini i a més et garantim els tràmits a futur. Després de tot, el barat sempre surt car, per això és millor fer la inversió i pensar en el que pots estalviar-nos en el futur.

Gestoría en Barcelona - Centre Gestor

Beneficis de contractar una gestoria

Ja hem vist els principals avantatges de contractar una gestoria per a la teva empresa. Però si encara no t’has convençut de fer-ho, et presentarem alguns dels millors beneficis que obtindràs amb una gestoria empresarial.

Disponibilitat horària immediata

Una gestoria sempre tindrà disponibilitat per a atendre les teves necessitats, pel seu lloc en horari d’oficina. Però de no poder acostar-te a l’oficina, pots enviar un correu electrònic o buscar el telèfon de contacte per a consultar qualsevol dubte o emergència.

Confiança

Tal vegada no pots contactar sempre de manera presencial amb una gestoria, no obstant això, saber que comptes amb algú perquè atengui les teves necessitats burocràtiques en qualsevol moment és una cosa que et brinda confiança, sense necessitat d’estar en una oficina o algun lloc físic. La gestoria sempre podrà donar la cara per tu per a resoldre qualsevol situació o necessitat que se’ns pugui presentar.

Integritat en el treball

Ja sigui en una oficina o a través d’un portal web, pots estar tranquils que la gestoria sempre serà aquí i resoldrà tot de la forma correcta i al més aviat possible. Pots confiar que el tràmit que es realitzarà o tots els procediments que requereixi la teva empresa seran realitzats amb eficiència des que el principi fins al final. Realment quedaràs satisfet amb el treball i altres beneficis dels quals s’encarrega la gestoria.

Documentació a la teva manera

El fet que l’empresa encarregada de les gestions empresarials vagi a realitzar tots els tràmits, no vol dir que els faran com ells vulguin. Aquestes en potestat d’exigir-los els formats de la teva preferència.

Veient-ho ara amb una altra perspectiva, segons totes les raons i beneficis que presentem anteriorment, podem veure que la gestoria és un servei necessari, important, avantatjós i que aporta molts beneficis per a la teva empresa. Una gestoria no està limitada a funcions específiques, és a dir, no sols es dediquen a una cosa sinó que són capaces de realitzar qualsevol tràmit que tingui a veure amb l’administració i gestió de l’empresa.

Una gestoria pot encarregués dels tramitis d’escriptures públiques, imposats de transmissions patrimonials i actes jurídics documentats, informes registrals, gestió de permisos de residència i treball per a estrangers, impostos sobre successions i donacions, i molts tràmits més. Els tràmits que realitzen les empreses gestores depenen pràcticament del que la nostra empresa requereixi. No hi ha dubte que qualsevol problema o inconvenient que tinguis pot ser resolt per una gestoria. No continuïs dubtant i cerca l’empresa gestora per a la teva empresa i estalvia temps i diners que pots invertir millor en la producció de la teva empresa.

CONEIX TOTS ELS NOSTRES SERVEIS