Per què necessito un assessor?

L’assessoria, en qualsevol dels seus àmbits, és el servei que ofereix un professional que brinda recomanacions, suggeriments i consells sobre una àrea en el qual s’ha especialitzat. Com veurem a continuació, existeixen tantes especialitzacions com tipus d’assessoria, però les més comunes són l’assessoria financera, comptable, fiscal i laboral.

Empreses, PIMES, start-ups, autònoms i també persones físiques contracten aquests serveis perquè un professional resolgui alguna necessitat en concret.

Comptar amb una empresa com Centre Gestor per a tramitar tots els assumptes relatius a l’assessoria fiscal, comptable, laboral i jurídica és la millor idea tant si es tracta d’una empresa com d’un autònom, perquè tens la seguretat i la confiança que signifiquen més de 45 anys renovant un compromís d’eficàcia i servei.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Somos asesores fiscales expertos

Tramita amb nosaltres tots els assumptes relacionats amb el teu negoci, amb la seguretat i confiança que t’aporten els nostres assessors experts.

Centre Gestor t’ofereix el servei integral de confiança que t’ajudarà a créixer i avançar.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Quins tipus d’assessories existeixen?

  • Financera: és una de les més populars ja que moltes persones necessiten que algú porti els seus comptes. L’assessor financer s’encarrega de portar els comptes dels negocis, proposa nous camins, ajuda a optimitzar els recursos, etc.
  • Comptable: aquesta s’ocupa de tot el que té a veure amb la comptabilitat de l’empresa. S’ocupa del llibre major, dels balanços, del compte de resultats…
  • Laboral: l’assessor laboral s’encarrega de tot el relacionat amb la contractació d’empleats o acomiadaments. Pot actuar també com un departament de recursos humans.
  • Administrativa: aquest tipus d’assessoria s’encarrega de posar ordre, prioritzar i arxivar tota la paperassa que a vegades ha de manejar un empresari. Deuen també planificar els tràmits amb el que calgui complir.
  • Fiscal: l’assessor fiscal s’encarrega d’ajudar l’empresa a complir amb les seves obligacions tributàries, és a dir, a pagar els seus impostos #dins del termini i en la forma escaient.
  • Tecnològica: amb la importància que han anat cobrant les noves tecnologies, existeixen assessories que s’encarreguen d’assessorar les empreses per a obtenir el màxim rendiment dels seus equips i ser més eficients.
  • Jurídica: els assessors jurídics són els experts que resolen tots els temes legals, fonamentals quan ens trobem amb qualsevol problema d’aquest tipus.

En Centre Gestor t’oferim serveis integrals, on trobaràs una assessoria professional que t’ofereix un conjunt de serveis que s’adapti a les teves necessitats. La millor manera de tenir tota la informació econòmica del teu negoci organitzada per a prendre decisions estratègiques és delegar allò relacionat amb la gestió de l’empresa en una assessoria empresarial. Els nostres objectius són clars: aconseguir que compleixis amb les teves obligacions amb les administracions públiques i portar la direcció financera.

No obstant això, encara hi ha empreses que dubten sobre els beneficis que aportem al dia a dia. Per a treure’t de dubtes et comptem els avantatges que t’aporta comptar amb assessors de confiança per a la teva empresa.

 

Qualitats a valorar en una assessoria

Independentment de la mena d’assessoria que necessitis, existeixen diverses qualitats que has de tenir en compte a l’hora de contractar un servei. En Centre Gestor t’oferim les següents qualitats perquè comptis amb el millor servei possible:

Confiança

La confiança és la base de qualsevol relació, ja sigui personal o professional. El teu assessor és el punt de contacte amb aspectes tan importants com els comptes del teu negoci o la gestió d’impostos. Per tant, has de tenir plena confiança en ell o ella. Per a això, pots optar per un assessor que t’ofereixi plena transparència amb el seu treball

Cerca un assessor que te de confiança total. En Centre Gestor disposem d’aplicacions amb les quals pots accedir a les dades, millorant la nostra relació i obtenint un millor assessorament.

Coneixement

És important comptar amb un professional que t’ofereixi la seva experiència i coneixements d’una forma fàcil, així podràs entendre millor tots els aspectes que necessitis.

Treu-li partit al teu assessor. Pots pactar una sèrie de reportis periòdics on t’expliqui la teva situació real i futurs passos per a millorar.

Valor real

És important que el teu assessor et reporti un benefici tangible i que marqui la diferència. Valora l’impacte que té un assessor en el teu negoci i el que et permet fer gràcies al seu treball. Només així podràs calcular la rendibilitat de tenir un assessor.

Recorda que la rendibilitat real del teu assessor no resideix a pagar menys, sinó a obtenir un servei que t’ajudi a créixer dia a dia. Ja sigui mitjançant els seus consells, reportis o accés a tecnologies.

Personalització de servei

A tots ens agrada que el forner al qual li comprem diàriament sàpiga el nostre nom, o que en entrar en el bar de sempre ens posin directament el que ens agrada. Això és un tracte personalitzat. La personalització del servei serà clau perquè el teu assessor sigui una peça ben integrada en la teva empresa, i part d’aquesta personalització vindrà des del principi amb serveis que necessitis i la flexibilitat per a adaptar-se. Una altra part vindrà amb el temps, quan conegui les teves necessitats més en profunditat i pugui anticipar-se a elles perquè no hagis de preocupar-te de res.

Un assessor que adapti els seus serveis als clients és essencial per a la integració dins de l’empresa però intenta deixar clares des d’un primer moment les tasques de l’assessor i les teves metes.

Eines adequades

El teu assessor és al cap i a l’últim una part integral de la teva empresa. Perquè puguis gaudir del millor assessorament necessitaràs eines que et permetin connectar, automatitzar les tasques de gestió perquè així el teu assessor se centri en analitzar les dades i oferir-te la seva experiència i coneixement.

Utilitzant eines per a connectar amb el teu assessor, no sols no hauràs de portar documents físics al teu assessor si no que automatitzaràs tasques com la creació de pressupostos i factures.

 

Potencia tu negocio con la ayuda de un asesor en Barcelona - Centre Gestor

Avantatges de contractar un assessor a Barcelona

  • Estalvies temps, ja que delegues a una persona perquè faci aquestes tasques per tu.
  • No comets errors sancionables econòmicament. Un assessor és un expert que t’aporta una visió externa i objectiva, basada en la seva experiència amb un ampli nombre d’empreses i sectors.
  • Aprofitessis el cost d’oportunitat, ja que dedicaràs el teu temps a les tasques que realment faran créixer el teu negoci en lloc de tasques administratives.

Per això, en Centre Gestor et recomanem deixar aquesta gestió en mans de professionals especialitzats.

 

CONEIX TOTS ELS NOSTRES SERVEIS

 

Beneficis de contractar un assessor a Barcelona

La millor manera de tenir tota la informació econòmica del teu negoci organitzada per a prendre decisions estratègiques és delegar allò relacionat amb la gestió de l’empresa en un assessor. Els nostres objectius són clars: aconseguir que compleixis amb les teves obligacions amb les administracions públiques i portar la direcció financera. No obstant això, encara hi ha empreses que dubten sobre els beneficis que aportem al dia a dia. Per a treure’t de dubtes et comptem els avantatges que t’aporta comptar amb assessors de confiança per a la teva empresa.

Comptes amb un expert comptable

Tenim assessors comptables que adapten la comptabilitat al règim fiscal de la teva empresa. Per al que no sols hem de fer i gestionar els comptes anuals, sinó també arxivar la documentació pertinent de manera sistemàtica i ordenada.

Deixa els temes fiscals en mans d’un professional

Confeccionar i presentar totes les declaracions tributàries del negoci pot ser una tasca molt pesada si no es tenen els coneixements necessaris. D’altra banda, un assessor expert també ha d’orientar a l’empresa sobre els millors procediments o les estratègies més beneficioses a nivell fiscal.

Som una assessoria laboral, gestionem els tràmits dels teus empleats

Podràs oblidar-te de fer els contractes dels nous treballadors, donar d’alta o baixa a empleats quan hi hagi un canvi o preparar les nòmines i assegurances socials. Per no parlar de les gestions necessàries quan hi ha baixes per malaltia o accident. Sens dubte, una manera d’estar tranquil sabent que es respecten els drets dels teus treballadors.

Duem a terme la direcció financera de la teva empresa

Els assessors de l’empresa ens encarreguem d’analitzar la realitat econòmica del negoci per a poder assessorar l’hora de prendre decisions importants. Elaborant informes i valorant cada aspecte per a aconseguir els millors resultats.

Reps assistència en assumptes relacionats amb el teu negoci

La nostra gestoria empresarial s’encarrega també de temes molt diversos com gestionar llicències administratives, tramitar o sol·licitar subvencions beneficioses per al negoci i oferir assessoria jurídica en tot el que sigui necessari. Des de la redacció de contracte, la representació de l’empresa en assumptes legals o la presentació de recursos administratius.

Contracta els serveis que necessites per a la gestió del teu negoci

És possible contractar aquells serveis que més s’ajusten a les necessitats de la teva empresa. Aconseguint una assessoria empresarial personalitzada i adaptada al teu volum de negoci.

Tens un professional al teu servei

Quan contractes a un assessor especialitzat en empreses, el nostre treball és aconseguir el millor per al teu negoci. Pel que aconseguiràs una gestió optimitzada que et permetrà prendre les millors decisions per a fer que la teva empresa creixi tot el que la teva vulguis.

Estalvia en costos unificant les àrees del teu negoci amb un assessor empresarial

En el cas d’una gran empresa, és possible que pugui comptar amb diferents departaments per a encarregar-se de la comptabilitat, els assumptes fiscals o els contractes laborals. Però la realitat és que per a les pimes o els autònoms és impossible crear una estructura empresarial tan gran. D’aquesta manera és possible comptar amb totes les funcions d’aquests departaments centrades en la figura externa de el assessor empresarial.

Resposta ràpida als dubtes del dia a dia

Una dels avantatges de les assessories empresarials és que oferim serveis molt accessibles que ofereixen la possibilitat de contactar amb nosaltres gairebé en qualsevol moment. Oferint respostes ràpides i personalitzades a qualsevol problema que pugui sorgir. Tant per telèfon, com per correu electrònic.

Tens la tranquil·litat que compleixes amb la normativa vigent

En Centre Gestor som una assessoria empresarial que la hi normativa empresarial amb detall a més d’estar al dia de qualsevol canvi o modificació que pugui sofrir. D’aquesta manera pots oblidar-te de les obligacions empresarials a nivell fiscal o tributari i dedicar el temps al que és realment beneficiós, fer créixer el teu negoci.

 

 

El nostre equip d’experts t’ajudarà amb el que necessitis. Respondrem tots els teus dubtes i avaluarem les alternatives en funció de la teva situació personal i econòmica.