Servei integral de confiança

Des que Centre Gestor va néixer el 1975, el nostre principal objectiu és oferir a empreses, autònoms i particulars un servei integral que els permeti créixer i avançar sabent que la gestió de les seves activitats econòmic-financeres i assumptes particulars estan en les millors mans.

Any rere any hem ampliat de forma decidida la nostra oferta de serveis i especialitats i, en conseqüència, el nostre equip. En els darrers anys, a més, hem apostat per ser punters en la creació de tecnologia en el nostre sector, perquè els nostres clients puguin accedir en qualsevol moment i des de qualsevol lloc a tota la informació necessària per a la presa de decisions.

La nostra cultura

Revolucionem el concepte d’assessoria per a generar més valor al teu negoci.

Esperit cooperatiu

Ens posem al teu servei amb una cultura organitzativa basada en les bones pràctiques, el coneixement especialitzat, el control sobre el contingut del treball i una fort vocació de servei.

Formació contínua

Els constants canvis en la legislació fan que hàgim i vulguem estar actualitzats constantment i que treballar transversalment sigui imprescindible per reduir el risc dels nostres clients.

Pilar tecnològic

Som líders en la creació de tecnologia en el nostre sector. Desenvolupem les nostres pròpies eines de gestió i assessoria i ajudem els nostres clients a treure el millor partit de la seva tecnologia per a la gestió.

Equip qualificat

Perquè rebis un servei integral i d’alta qualitat, posem a la teva disposició un equip professional i tècnic altament preparat i en contínua formació que treballa transversalment per garantir els resultats.

Vols el millor assessorament integral?

CONTACTA’NS. SOM LA SOLUCIÓ A LES TEVES NECESSITATS

CONTACTA’NS ARA

Equip directiu

Equip executiu

Vols unir-te a Centre Gestor

Si t’apassiona convertir les necessitats del client en solucions que generin valor, parlem!