El TSJC avança la decisió del Govern i ja permet l’obertura de bars a Catalunya fins a mitjanit

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) va estimar la petició del Gremi d’Hostaleria contra el Decret del Govern, i allarga el tancament dels bars fins a les 12 de la nit, ampliant també l’aforament interior del 30 al 50%. Ara és possible ser 6 comensals per taula (o més si es tracta de persones que pertanyen al mateix nucli de convivència) i es restableix el consum en barra amb una separació entre persones de 1,5 metres.

 

Obertura de bars a Catalunya fins a les 00:00h

Els bars i restaurants de Catalunya poden obrir ja fins a la mitjanit i amb un aforament interior del 50%. Així ho ha decretat el Tribunal Superior de Justícia (TSJC), en acceptar les mesures cautelars sol·licitades pel Gremi de Restauració de Barcelona.

Així, els bars i restaurants de Catalunya podran obrir des del dijous 20 de maig fins a la mitjanit. Ho ha ordenat l’alt tribunal català, que ha estimat les mesures cautelars demanades pel Gremi d’Hostaleria, amb la qual cosa s’avancen les mesures previstes per la Generalitat a partir del dilluns.

Així, s’allarga el tancament de bars de 23.00 a 00:00h, s’amplia l’aforament interior del 30 al 50%, es passa de 4 a 6 comensals per taula (o més si es tracta de persones que pertanyen al mateix nucli de convivència) i es restableix el consum en barra, amb una separació entre persones de 1,5 metres.

 

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

T'oferim el millor assessorament integral

Ja siguis autònom o tinguis una petita empresa, tenim l’experiència que necessites i l’actitud que estàs buscant.

Centre Gestor t’ofereix el servei integral de confiança que t’ajudarà a créixer i avançar.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES