Tots sabem que en una empresa hi ha diversos factors coneguts per tots que ajuden al fet que aquesta creixi, com el màrqueting, les xarxes socials i la publicitat, però hi ha un element vital per a aconseguir-lo que no té la popularitat de les tres anteriors: la comptabilitat. En aquest post, et donem a conèixer aquests aspectes clau a tenir en compte i que t’ajudessin a millorar comptabilitat de la teva empresa.

Beneficis de portar la comptabilitat d’una empresa.

La comptabilitat t’ajuda a tenir un millor control sobre les operacions del teu negoci, quants diners entra, quant surt, quins són els teus guanys i quals són les teves pèrdues.

 

1. Tenir controlat i ordenat el teu inventari.

Controlar el teu inventari et permetrà una millor gestió de magatzem evitant trencaments d’estoc, i realitzar previsions de compres per a no quedar-te sense unitats.

 

2. Saber l’estat del flux de caixa, és a dir, quants diners disponibles té la teva empresa

Una comptabilitat ben estructurada i jerarquitzada, et mostrarà de manera clara i concisa el balanç general del teu negoci, és a dir, el balanç entre els ingressos i *egresos del teu negoci.

 

3. Millorar la previsió de la gestió del negoci: compres, pagaments…

La correcta funció comptable en una empresa provoca una gestió ordenada de totes les teves despeses, agilitzarà la generació de tota mena d’informes i millorarà la previsió de compres, pagaments, rendes de l’empresa.

4. Analitzar la informació comptable t’ajuda a plantejar estratègies d’acció a mitjà i llarg termini.

Mitjançant l’anàlisi de la informació comptable generada amb anterioritat, projectar amb més exactitud quals seran els resultats futurs del teu negoci i ajustar l’estratègia adequada a llarg termini.

5. Millorar el compte de resultats

Quan comptes amb un assessorament comptable personalitzat per part d’un professional com Centre Gestor, podràs fer front a inversions que d’una altra manera no podries realitzar i estaràs més preparat per a obtenir el finançament que la teva empresa necessita.
Tot això acaba repercutint positivament en els resultats, sent la inversió en assessoria comptable financera una de les quals major retorn té en qualsevol empresa.

Funciones de un gestor administrativo

La labor dels gestors administratius significa un gran suport en la solució de problemes i gestió de qüestions laborals, fiscals, creació i gestió de pimes o gestions en organismes públics que, molt sovint, suposen un maldecap. Com el teu gestor de confiança, t’estalviem temps i esforç, a més de tenir la seguretat d’un treball ben fet.

Centri Gestor t’ofereix el servei integral de confiança que t’ajudarà a créixer i avançar.

 

Com ha de ser la comptabilitat perquè ens sigui útil?

Perque la comptabilitat ens aporti els beneficis indicats anteriorment, haurà de complir els següents paràmetres:

 

6. Donar a conèixer resultats proporcionant fets financers

Els fets financers són tots aquells fets econòmics susceptibles de comptabilitzar ja que poden modificar la situació patrimonial de l’empresa.

 

7. Classificar totes les operacions registrades

El registre de totes les operacions ens permet portar un control estricte i detallat d’aquestes, la qual cosa facilita la generació d’informes precisos i categoritzats per a la seva anàlisi i posterior presa de decisions.

 

8. Disposar d’informació ordenada, actualitzada i oportuna

No sols és important tenir informació de manera àgil i precisa, sinó que també ha d’estar actualitzada i perquè sigui útil ha de ser lliurada a temps i en el moment oportú.

9. Establir la informació de l’empresa en termes monetaris

Et descobrim informació primordial per a afrontar el calendari fiscal, informes de rendiment de capital que ens permetran realitzar la seva tributació de manera segura.

 

10. Justificar les despeses correctament

Si en la teva empresa s’han rebut subvencions, ajudes o teniu deduccions en l’Impost de Societats, s’haurà de justificar la despesa que du a terme en cada projecte.
Una assessoria comptable amb experiència et garanteix que no es comenten errors ni en la gestió ni en la justificació d’aquestes despeses, ja que poden tenir conseqüències legals greus per a l’empresa.

Tots aquests avantatges fan que cada vegada més empreses contactin amb una assessoria comptable per a desenvolupar els seus projectes de viabilitat i de R+D+i.

De fet, avui dia resulta impensable abordar projectes d’aquesta envergadura i magnitud sense comptar amb aquest assessorament.

INFORMA'T

Es el momento de cambiar de asesoría

Sempre és bo fer balanç del teu negoci i replantejar-te si tens motius per a canviar d’assessoria. La majoria d’emprenedors acaba conformant-se amb els mateixos serveis any rere any, podent millorar la seva situació.

Ara més que mai és el moment de confiar en professionals que t’ajudin a gestionar la incertesa i et donin fórmules perquè la teva empresa sigui més eficient, contacta amb Centre Gestor.

INFORMA'T