Per què contractar una assessoria a Barcelona

Tens una empresa? El més segur és que estiguis ocupat fent les teves tasques diàries i tirant endavant el projecte que tens entre mans. Si és així i per a evitar que les obligacions comptables, fiscals i laborals de l’activitat es converteixin en un problema, és molt recomanable que confiïs en una assessoria integral que t’acompanyi des de l’inici del projecte i s’ocupi del compliment de la normativa i d’informar-te de com va el teu negoci.

La constitució d’una societat, la creació d’un nou projecte empresarial, la matriculació d’un vehicle o els primers passos com a autònom, són alguns dels tràmits més estesos oferts les assessories del nostre país.

Comptar amb una empresa com Centre Gestor per a tramitar tots els assumptes relatius a l’assessoria fiscal, comptable, laboral i jurídica és la millor idea tant si es tracta d’una empresa com d’un autònom, perquè tens la seguretat i la confiança que signifiquen més de 45 anys renovant un compromís d’eficàcia i servei.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Som assessors fiscals experts

Tramita amb nosaltres tots els assumptes relacionats amb el teu negoci, amb la seguretat i confiança que t’aporten els nostres assessors experts.

Centre Gestor t’ofereix el servei integral de confiança que t’ajudarà a créixer i avançar.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES

Quines són les funcions d’una assessoria fiscal, comptable i laboral?

En general, una assessoria fiscal, comptable i laboral és aquella que exerceix funcions professionals que ajuden a autònoms i empreses en les seves obligacions de cara a Hisenda i a Seguretat Social. No obstant això, les seves funcions s’amplien oferint un servei integral involucrant-se en la correcta marxa de l’activitat empresarial del client.

Per tant, una assessoria és una mica més que un professional al qual els clients acudeixen per a pagar menys imposats. Ens preocupem perquè dins del marc jurídic i legal paguis la menor quantia possible sense que et suposi un problema futur per l’incompliment de les lleis tributàries.
A més, portarem la comptabilitat de la teva empresa i ens encarregarem dels llibres i registres comptables. També en l’aspecte laboral t’aconsellarem sempre que sigui possible, obtenir bonificacions per a reduir despeses en la teva empresa, així com la realització de nòmines i assegurances socials.

Necessites assessoria tecnològica? Fes clic aquí per a descobrir la nostra gamma de productes tecnològics

 

5 motius pels quals comptar amb una assessoria integral a Barcelona

1. Som una assessoria clara i efectiva

El nostre equip d’assessors s’encarregarà d’aconsellar-te sobre els temes o matèries relatius a l’estalvi d’impostos, pagament de salaris i IRPF de tot el personal. També de les liquidacions trimestrals de l’IVA de les empreses, declaracions de l’Impost de Societats o l’elaboració dels comptes de l’empresa de cara a una possible inspecció fiscal.

2. Ens involucrem en el teu projecte empresarial

Resulta de vital importància comptar amb el suport d’un professional que aconselli al client sobre la millor decisió per al seu negoci, sempre sobre la base del coneixement de les lleis i la fiscalitat vigent.

3. Tramitem tota la teva documentació fiscal i laboral dins del termini i en la forma escaient

Portar al dia tots els tràmits i gestió de documents arriba a convertir-se en una tasca realment complicada per a una empresa o autònom. Des de Centre Gestor ens encarreguem d’aquestes gestions amb l’objectiu sempre present de disposar dels documents que l’empresa pot necessitar, i que a més estiguin convenientment arxivats i gestionats.

4. Optimitzem els recursos per a donar-te el millor servei

Delegar tasques i externalitzar serveis suposa un increïble estalvi de treball i de temps per a l’empresa i l’autònom, a més d’un estalvi de salaris, ja que tot aquest tipus de despeses no s’inclou com un cost de plantilla.

5. Et donem cobertura 360è per al teu projecte empresarial

És important treballar amb experts en les diferents àrees o disciplines que puguin afectar el teu projecte empresarial. En Centre Gestor comptem amb professionals que aporten la seva experiència en serveis d’assessoria fiscal, comptable, laboral, jurídica, d’assegurances, consultoria tecnològica, gestoria de transports, administració de finques i comunitats i assessoria immobiliària.

Millora el teu negoci i els beneficis dins de la legalitat vigent

Qualsevol empresari o autònom que vulgui tirar endavant el seu projecte sense tenir problemes legals i sent capaç d’avançar-se als moviments del mercat per a poder fer créixer el seu negoci necessita estar en mans dels professionals d’una bona assessoria. Nosaltres ens encarreguem de vetllar pel teu negoci com si fos propi, ajudant a preparar les estratègies adequades perquè arribi a bon port i mantenint-te al dia de qualsevol canvi en les condicions legals.

A més, comptar amb Centre Gestor farà que millori el rendiment del negoci, ja que gràcies a la delegació de tasques i externalització de determinats serveis podràs estalviar una enorme quantitat de temps, treball i despeses de plantilla.

 

CONEIX TOTS ELS NOSTRES SERVEIS

 

Una assessoria en línia és una inversió per a estalviar

Gestionar empreses i nous projectes d’emprenedoria pot portar molt de temps, per la qual cosa els empresaris han d’intentar estalviar hores i altres recursos contractant especialistes, i també a través del maneig d’eines digitals. Doncs bé, comptar amb una assessoria en línia permet aconseguir aquest estalvi, i accedint a un servei de qualitat.

Un altre dels grans beneficis de l’assessoria en línia és que es pot realitzar des de qualsevol part del país. Les comunicacions es fan per correu electrònic, per telèfon o a través d’aplicacions de missatgeria instantània. Al que cal afegir que tampoc és necessari enviar la documentació de manera personal, i que es pot rebre a qualsevol hora i dia de la setmana.

Por qué trabajar con una asesoría - Centre Gestor

 

Beneficis de contractar una assessoria a Barcelona

La millor manera de tenir tota la informació econòmica del teu negoci organitzada per a prendre decisions estratègiques és delegar allò relacionat amb la gestió de l’empresa en una assessoria empresarial. Els nostres objectius són clars: aconseguir que compleixis amb les teves obligacions amb les administracions públiques i portar la direcció financera. No obstant això, encara hi ha empreses que dubten sobre els beneficis que aportem al dia a dia. Per a treure’t de dubtes et comptem els avantatges que t’aporta comptar amb assessors de confiança per a la teva empresa.

Comptes amb un expert comptable

Tenim assessors comptables que adapten la comptabilitat al règim fiscal de la teva empresa. Per al que no sols hem de fer i gestionar els comptes anuals, sinó també arxivar la documentació pertinent de manera sistemàtica i ordenada.

Deixa els temes fiscals en mans d’un professional

Confeccionar i presentar totes les declaracions tributàries del negoci pot ser una tasca molt pesada si no es tenen els coneixements necessaris. D’altra banda, un assessor expert també ha d’orientar a l’empresa sobre els millors procediments o les estratègies més beneficioses a nivell fiscal.

Som una assessoria laboral

Podràs oblidar-te de fer els contractes dels nous treballadors, donar d’alta o baixa a empleats quan hi hagi un canvi o preparar les nòmines i assegurances socials. Per no parlar de les gestions necessàries quan hi ha baixes per malaltia o accident. Sens dubte, una manera d’estar tranquil sabent que es respecten els drets dels teus treballadors.

Duem a terme la direcció financera amb experts en el tema

Els assessors de l’empresa ens encarreguem d’analitzar la realitat econòmica del negoci per a poder assessorar l’hora de prendre decisions importants. Elaborant informes i valorant cada aspecte per a aconseguir els millors resultats.

Reps assistència en assumptes relacionats amb el teu negoci

La nostra gestoria empresarial s’encarrega també de temes molt diversos com gestionar llicències administratives, tramitar o sol·licitar subvencions beneficioses per al negoci i oferir assessoria jurídica en tot el que sigui necessari. Des de la redacció de contracte, la representació de l’empresa en assumptes legals o la presentació de recursos administratius.

Contracta els serveis que més s’adaptin al teu negoci

És possible contractar aquells serveis que més s’ajusten a les necessitats de la teva empresa. Aconseguint una assessoria empresarial personalitzada i adaptada al teu volum de negoci.

Tens un professional al teu servei

Quan contractes a un assessor especialitzat en empreses, el nostre treball és aconseguir el millor per al teu negoci. Pel que aconseguiràs una gestió optimitzada que et permetrà prendre les millors decisions per a fer que la teva empresa creixi tot el que la teva vulguis.

Estalvia en personal

En el cas d’una gran empresa, és possible que pugui comptar amb diferents departaments per a encarregar-se de la comptabilitat, els assumptes fiscals o els contractes laborals. Però la realitat és que per a les pimes o els autònoms és impossible crear una estructura empresarial tan gran. D’aquesta manera és possible comptar amb totes les funcions d’aquests departaments centrades en la figura externa de el assessor empresarial.

Resposta ràpida als dubtes del dia a dia

Una dels avantatges de les assessories empresarials és que oferim serveis molt accessibles que ofereixen la possibilitat de contactar amb nosaltres gairebé en qualsevol moment. Oferint respostes ràpides i personalitzades a qualsevol problema que pugui sorgir. Tant per telèfon, com per correu electrònic.

Tens la tranquil·litat que compleixes amb la normativa vigent

En Centre Gestor som una assessoria empresarial que la hi normativa empresarial amb detall a més d’estar al dia de qualsevol canvi o modificació que pugui sofrir. D’aquesta manera pots oblidar-te de les obligacions empresarials a nivell fiscal o tributari i dedicar el temps al que és realment beneficiós, fer créixer el teu negoci.

 

 

Et fem la vida més fàcil

Vols impulsar el teu negoci?

El nostre equip d’experts t’ajudarà amb el que necessitis. Respondrem tots els teus dubtes i avaluarem les alternatives en funció de la teva situació personal i econòmica.

Et fem la vida més fàcil